Erling Ambles hjemmesider/kontakt

Har du spørsmål eller kommentarer ?

Jeg vil sette stor pris på alle mulige tilbakemeldinger som jeg kan få. Er det noe du reagerte på eller noe du synes var interessant, eller om du har spørsmål eller kritikk: Ikke nøl, sett deg ned og skriv noen ord.

Om det er slik at du ønsker å bruke noe av materialet på disse sidene til noe, så synes jeg deter hyggelig. Men jeg vil gjerne at du tar kontakt med meg før du eventuelt tar det i bruk, og jeg forutsetter at du opplyser om det er herfra det er hentet, og at det er jeg som er opphavsmann. Dersom det dreier seg om en kommersiell utnyttelse, er det ikke tillatt uten etter en skriftlig avtale med meg.

Jeg regner ikke med at disse sidene vil utløse de helt store diskusjonene, iallfall ikke i første omgang. Men jeg forbeholder meg retten til å publisere eller å la være å publisere de kommentarene jeg får inn, alt ettersom hvor relevante eller interessante de er. Jeg vil likevel avstå fra publisering dersom avsender uttrykker ønske om at det ikke skal gjøres.

Jeg vil sette pris på at tilbakemeldinger blir sendt til epostadressen som oppgis nederst til hyre p denne siden, og ikke via Facebook, Messenger e.l.

Alle henvendelser sendes til: